Uw steun is essentieel voor DoucheFLUX om diensten en activiteiten te kunnen blijven aanbieden
voor alle mensen in precaire situaties,
met of zonder huisvesting, met of zonder papieren, van hier of elders.

Dank u voor uw vrijgevigheid!

Wilt u liever een bankoverschrijving doen?
Gelieve een gift over te maken op rekening BE80 3630 2531 1077.

Mijn gift

Ik schenk eenmalig

  • Uw donatie voorziet in een douche voor een thuisloze

  • Uw donatie levert 5 hygiënekits op voor thuislozen

  • Met uw donatie kunnen wij een warme slaapzak aan een thuisloze geven

  • Uw donatie stelt ons in staat een dakloze een kamer en drie maaltijden te bezorgen in onze transitonthaal

of

Ik schenk maandelijks

Waarom schenken?

DoucheFLUX dankt haar bestaan aan de steun van talloze particulieren, bedrijven en fondsen. We stellen het zeer op prijs dat zoveel verschillende actoren interesse hebben voor ons project : een optimale dienstverlening in een moderne, aangename, ruime, inspirerende en gezellige infrastructuur.

Sinds de opening van het gebouw in 2017 biedt DoucheFLUX diensten aan aan een sociaal tarief en genereert zo zelf inkomsten. Sinds eind 2017, krijgt de vzw ook (niet structurele) subsidies van verschillende overheden.

Maar voor de verdere voortzetting en ontwikkeling van de diensten en activiteiten blijft de waardevolle steun van burger, fondsen en ondernemingen onontbeerlijk.

Mijn gegevens

* Verplichte velden (deze gegevens zijn noodzakelijk om van uw fiscale aftrek gebruik te kunnen maken)

Respecteren van uw privacy

Uw gegevens zijn onmisbaar om u uw fiscaal attest te kunnen toesturen tijdens het eerste kwartaal van het jaar volgend op uw schenking.

De verzamelde informatie wordt opgenomen in een bestand dat door DoucheFLUX wordt gebruikt om uw donaties te beheren, om andere oproepen tot donaties te communiceren en om u onze nieuwsbrief te sturen.

In overeenstemming met de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) worden uw gegevens opgeslagen in een database exclusief voor DoucheFLUX. Zij worden niet overgedragen aan andere verenigingen of ondernemingen. U hebt te allen tijde het recht uw gegevens in te zien, te corrigeren of te wissen.
 
EEN VRAAG? CONTACTEER ONS: communication@doucheflux.be

Mijn betaling

Zeer veilige betalingen met behulp van de 256-bit SSL-coderingsmethode, de hoogste beveiligingsstandaard.

BANKKAART

De veiligheidscode bestaat uit de 3 laatste cijfers op de keerzijde van uw creditcard

BANCONTACT

Apple Pay

PAYPAL

Zorgeloos schenken

Deze website is 100% veilig. Alle bankgegevens die worden gebruikt om de betaling te verwerken, worden gecodeerd met behulp van het SSL-protocol. Zij worden nooit op onze computersystemen opgeslagen.

DoucheFLUX is lid van Donorinfo, een onafhankelijk expertisecentrum dat gespecialiseerd is in de transparantie van Belgische filantropische organisaties met een sociaal oogmerk.

Onze communicatieafdeling staat tot uw beschikking om al uw vragen te beantwoorden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen via e-mail op communication@doucheflux.be.